Sunday, June 26, 2011

Waktu Rehat Bel311 :)

from left : effa , ain , ida and azza :)





* sempat lagi ambil gambar . hehe . memories :)







Sunday, June 19, 2011

thank you intan :)

fr this cute cartoon of frog mug ! really love it ! :)



Saturday, June 11, 2011

gotong royong ,

hehe. ini effa ,


gadis2 cuci toilet termasuk saya, ahaha. dari belakang : moon , milaa and nana


ni tikaa sabah and moon ( sempat tunjuk phone baru dia hehe ), time nak balik , semua muka kepenatan :(


my classmate ; milaa , tikaa , moon , effa and veron
( belakang tu motor sir razif , ahaha , sempat lagi )





Hey guyzzz !


sabtu lepas , 11 .06. 2011 , ada gotong royong dekat studio fine art . start at 9 , miss siap bagi pembahagian kerja , and you know what ! dengan rela hati ambil bahagian cuci toilet . mula2 xnak , errr , pastu , ada senior ni ajak . i said okayy , let's do it ! that day memang betul2 namanya gotong royong , semua orang ada kerja and hasilnya amat memuaskan ! studio fine art sangat cantik ! ;)




Friday, June 10, 2011

monday till' friday .

before VCL215 class , audi 2 ;)


at PMMK2 kat block K , time based media class :D


at CTU281 class , block J


while waiting for ustaz to come . heheh :D




Hye semua ! ;)

this week dah start class. Semua introduction and dah ada assignment . this sem also ada subject time based media , study about photoshop ! i like ~ hee. Sem 3 ni juga kena buat betul2 , usaha kena lebih , and kena rajin pergi studio ;)









Tuesday, June 7, 2011

class ,





Heyyyyy guyzzz :)


Today i woke up at 7.50 am mcm tu , bukak langsir and tengok semua tengah jalan nak pergi class. urm. my first class is at 10 am so tidur balik. hehe. At 8.45 , mandi and siap for my first class semester 3 . haha. semangat sangat ! :D . My first class is Typography at studio 3 , that is inter - discipline for fine art students , Miss Siti Sarah Adam Wan , our lecturer . She is very serious and funny person too ! Hari ni dah ada assignment . pun bolehhh . heee. After that pergi lunch and terus pergi for the next class , Bel311 at studio 5 , Miss Valerie Chan , our lecturer . She likes to tell us stories and she's very nice :) Hari ni pun dah keluar banyak duit. Bayar buku bel , beli barang for typography , makan , beli toiletries . Pastu tadi dinner kat kfc with my course mate . Esok full pack - schedule ! class from 10am - 7pm ! non - stop ! oh ! my ! thanks :)




* hari ni nampak FRESHIE berkeliaran. pick one ! haha :D




Sunday, June 5, 2011

puppy love :)

Hey guyzz !



hari ni nak cerita sikit about LOVE or CINTA ? urm. kenapa mesti ada tanda soal tu ? i really don't know. yes , iam lil' weird. My first love , ceyhh. haha. time form 3 . bila ingatkan balik , sangat kelakar. nak tergelak and menangis pun ade tawww. i don't feel macam nak couple sekarang ni. Kalau orang tu nak kat kita , kita pun suka kat dia , tak adelah time tu jugak nak couple kan. I prefer kawan dulu , sebab kita tak kenal dia langsung , he's a stranger , and tak tahu apa2 pasal dia. Bila dah lama sangat berkawan pula , dua2 simpan perasaan yang sebenarnya nak bagitau dia suka and sayang kat kita. hehe . Time tu lah ada orang menyibuk . Sebenarnya ada orang lain juga suka kat dia , yang kita ni pun berundur lah. Nak buat macam mana , he's complete. bukan perfect. semua orang tak macam tu . Dia sangat pandai , baik hati , beriman ( that's what i likeeee ) , suka buat lawak , sangat handsome ( pakai cermin mata lah tapi , heeeee ) and dia seorang yang suka ambil berat ( especially family and kawan2 rapat dia ) . Semua tu dah jadi angan2 jelah . terbang macam tu je. tapi tak apa , masih ada harapan. haha. iam not that desperate okayyy.



* kenapelah tiba2 suka orang pakai cermin mata ni , haha. zzzzz.




Arrived :)






hey hey hey !




haha. semangat dah sampai kuching.flight pukul 1pm. 1 family hantar except abg wan. urm. sebelum tunggu nak boarding, lunch kat marry brown. At 12.15 pm , masuk . sedih bila time salam . its okay , july ni balik kl lagi ! heee. Sampai kat KIA ( Kuching International Airport ) terus beli kupon taxi. Laju gilerr orang tu bawak, rasa macam tengah terbang. haha. sampai2 je uitm , amik kunci bilik and masuk . my roommate tak datang lagi. I don't even know who's my roommate for sem 3 ni. haha. Tengah tunggu dengan penuh sabar and harapan . Mintak2 lah orangnya OK ;) Esok dah start classsssss. pergi ! pergi ! dah la kotak and luggage kat dalam store tak ambil lagi. haha. esok mesti penat kemas . lumrah. :)





Saturday, June 4, 2011

meet him after four years .






Hey guys !

Hari ni plan nak jumpa Zul . heehe , old friend of mine. panjang cerita time form 3. haha.So , mama and my twin sis pun ada skali. tp diorang pergi Red Box , me and zul jalan-jalan kat dalam sunway pyramid tu. we lunch dekat Wendy's . pastu jalan jalan je , masuk Cotton On , nak beli 1 cardigan ni ! tapi , dah banyak barang sangat nak bawa balik sarawak esok .hmm. lain kali jelah . hehe .pergh ! ramai orang , yelah kan , hari ni cuti . urm tapi jumpa sampai pukul 3 ptg mcm tu je . After that tgk wayang movie Xmen . ramai lah jugak orang kat cinema tu. Hari ni mama masak spaghetti ! yummy ! Argh. esok nak balik dah ? kejap je cuti. dah bagi cuti seminggu Hari Gawai pun x cukup lagi. So long , my dear friends :)




Friday, June 3, 2011

latest timetable for AD1183A . tq.

DATE/DAY

10am – 1pm

2pm – 5pm

5pm – 7pm

4pm – 6pm

monday

TYPOGRAPHY

( STUDIO 3 )

BEL311

( STUDIO 5 )

HSK116 – NETBALL

tuesday

PAINTING

( ii ) ( FAS )

DRAWING

( iii ) ( FAS )

VCL215

( AUDI 2)

wednesday

SCULPTURE

( ii ) ( FAS )

thursday

PRINTMAKING

( ii ) ( FAS )

TIME BASED MEDIA

( K105 , PMMK2 )

CTU281

(MAKMAL AD )

friday

BEL311

( B420 )


Wednesday, June 1, 2011

Kung Fu Panda 2 .











Hey guys ! :D

i just watched that movie with mama and my twin sis . So cuteeeee !!! rasa nak makan je panda tu ! haha. Lagipun , i really enjoy watching any CUTE cartoons . geram sangat . Rasa macam nak tengok X- men First Class tu , tp ahad ni nak balik dahh :( rasa sempat x ? hehe :D








mana nak cari bantal ni ? hee :D







kamek mok sigek ! :D